log in

Zgodovina 2018

ZAKLJUČEK PLESNE SEZONE

Oceni ta prispevek
(0 glasov)

Letošnji zaključek plesne sezone je bil od vseh do sedaj najbolj pester, saj smo rekordno sodelovale ne prireditvah, nastopale na še in še koncih naše občine, se družile med seboj, z mladino iz Srbije, z županom in s starši …
 
V petek, 25. 5. 2018, smo že hitele v dvorano na Škofljici, kjer smo se s skupinami  Cici, Mini, Star in Junior frkljice predstavile pobratenim učencem OŠ Boljevci iz Srbije. V soboto, 2. 6. 2018, smo se družile z našimi rokometaši, kjer se je na igrišču pri OŠ Škofljica že tradicionalno odvila prireditev Rad igram rokomet in plešem 2018. Med tekmami smo se plesalke ŠKD Frklje predstavile kar 18 plesnimi točkami.

Na zaključni šolski prireditvi je prišel čas za naši najmlajši skupini, Cici frkljice 1 in pripravljalno skupino Cici. Ob dnevih Lavrice pa smo se v soboto in nedeljo udeležili z nastopi pom parov Lili Zupančič in Urške Padar, Hane Burnik in Mie Perme ter Neže Bukovec in Špele Novak. Na prireditvi sta za uspešno sezono in za odlične rezultate prejeli priznanje Lavrice naši plesalki članici, Maja Lenič in Lavra Štrumbelj. Naše plesalke so kot hostese predstavljale lecitirane športne drese domačina in pobudnika akcije, Andraža Zajca, ki se mu ob tej priliki tudi zahvaljujemo za zaupanje naloge in izrekamo čestitke ob odlični akciji. Ob dnevu državnosti v Lisičju pa je ob mladinskem pevskem zboru OŠ Škofljica nastopil jazz par Laura Nagode in Lana Zajc.

Na zaključnem pikniku nad Želimljami smo se sproščeno družile z našimi plesalkami in starši, še posebej velika zahvala za super energijo staršem ekipe Mini frkljice. Ob koncu smo si bili prav vsi soglasni, da smo plesalke res polno »zasedli«, da rade prihajajo na treninge in uživajo z nami vsepovsod, tudi na tekmovanjih, ter s ponosom nosijo ime ŠKD Frklje tudi v prostem času. Počaščene ob družbi g. župana, smo »piknikovali« še dolgo proti večeru.

Ob zaključku sezone zato najprej vsa zahvala g. županu, Ivanu Jordanu, za celoletno podporo in spodbudo, g. ravnatelju, Romanu Brunšku, za vse razumevanje in omogočanje nastopanja na prireditvah, ter seveda vsem našim staršem za izkazano zaupanje in razumevanje. Če se nam želite v novi sezoni pridružiti, prav lepo vabljeni v ponedeljek, 3. 9. 2018, od 17. do 18.30, v društveno sobo Športne dvorane Škofljica. Po 20. avgustu bo možen tudi elektronski vpis na naši spletni strani www.frklje.com, kjer bo predstavljen tudi urnik za novo sezono.

Vsem plesalkam, staršem, našim navijačem in podpornikom, domačinom in domačinkam želimo mirno in toplo poletje in naj nas pisana jesen idej in ciljev kmalu spet poveže.

Nazadnje urejano naPonedeljek, 17 Junij 2019 07:15
Prijavite se za komentiranje

Log in or create an account