log in

Zgodovina 2010

Frklje Nemčija Beach Cup 2010

  • Frklje Beach
  • Pom par
galerija
V četrtek, 2. decembra, smo se Frklje skupaj s trenerko Vesno po mnogih zapletih odpravile s kombijem polnim hrane in prtljage proti Nemčiji. Naš cilj je bil ogromen kompleks -Tropical Island, kjer se je že šestič zaporedoma odvijalo tekmovanje Beach cup 2010. Po dolgi vožnji z odličnim voznikom, ki ga bomo še kdaj vzele s seboj, smo prispele na destinacijo, kjer nas je pričakalo sončno vreme in temperatura pod -10 C.
Vesele in utrujene smo se odpravile v notranjost kompleksa in z navdušenjem opazovale tamkajšnjo zgradbo, polno tropskih rastlin in živali. Ko smo potešili želodčke, smo se namestile v naših šotorih, nato pa odšle na ogled bazenov in prizorišča, na katerem se je naslednji dan odvijalo naše tekmovanje. Dolga vožnja nas je kar utrudila, tako da smo se še malo raztegnile in ponovile koreografijo, potem pa dobesedno padle v posteljo.

 

Naslednje jutro smo že navsezgodaj zjutraj vstale, pojedle zajtrk in nekatere so si že naredile frizure. Majo in Uršo, ki sta nastopale kot par je čakala generalka že zelo kmalu, ki pa sta jo opravile z malo treme. Tudi ostale Frklje nismo imele kaj preveč časa, ker nas je čakala generalka, nato pa še make up in frizura. Navdušenja nad tekmovanjem nismo skrivale, komaj smo čakale, da nastopimo in pokažemo vse naše znanje. Najprej smo navijale za naš par, uro kasneje pa je nastopila mala skupina. Vse smo odplesale tako kot najbolje znamo, energija je bila na višku, kar nas je zaznamovalo že na drugih tekmovanjih. Nestrpno smo čakale na rezultate, ljudi pa je bilo čedalje več. Prvo so bile razglasitve za pare in naš par se je uvrstil na 8. mesto. Sledile so male skupine, kjer smo zasedle 6. mesto. Naša pričakovanja so bila sicer višja, vendar smo se morale zadovoljiti z rezultatom. Po podelitvi smo se preoblekle v kopalke in odšle nekaj pojest. Site in zadovoljne smo z največjim užitkom skočile v bazen in se pustile razvajati v toplicah.
Hitro je minil vikend in spet nas je čakala dolga vožnja proti domu. Na začetku smo bili še vsi razigrani, peli smo ter se zabavali, čez nekaj uric pa je bilo že vse tiho, saj nas je zdelala utrujenost. Ob prihodu na Škofljico nas je čakala topla dobrodošlica staršev, ki so nam čestitali za rezultate. Frklje upamo, da se bomo naslednje leto spet lahko udeležile Beach cup tekmovanja in prinesle s sabo tudi kakšen pokal ali dva.
 
Frklja Sara Narobe

Log in or create an account