log in

Novice

Zaključek plesne sezone 22/23

Oceni ta prispevek
(1 glas)

Ko se odvije in zaključi državno prvenstvo, se lažje zadiha tudi v našem plesnem društvu. Četudi je evropsko ušlo le za nekaj točk, razočaranost hitro prekrijejo spontani in veseli obrazi, ki že hitijo na zabavne in sproščujoče nastope v občini ali tudi izven nje.
Članice Frklje so tako z velikim veseljem plesale na zaključnih rokometnih tekmah ŠRD Škofljica. Otroška skupina Peewee frkljice je konec maja sodelovala pri otvoritvi novih igral pri OŠ Škofljica. Začetek junija je bil tudi letos tradicionalno namenjen mladim pod nazivom »Igram rokomet in plešem 2023«, kjer so skupine Mini, Peewee, Junior in Frkljice energično prikazale svoj del plesnega programa in se skupaj z rokometaši veselile njihovega zgodovinskega uspeh. Zato tudi tukaj mladinski in članski ekipi čestitamo za dosežene naslove in vam sporočamo, da smo na vse vas zelo ponosne tudi me. Z veseljem pa se omenjene rokometno-plesne prireditve vsako leto udeleži tudi plesni krožek OŠ Škofljica. Istočasno se je pred športno dvorano na Krimu odvijala dobrodelna prireditev Skupaj zmoremo, kjer sta za popestritev programa poskrbeli naši najmlajši skupini, krožek PŠ Lavrica ter Cici frkljice.

Za konec sezone sledi le še piknik, kjer se tik pred koncem šolskega leta pozabavamo in nasmejimo, potem pa odpravimo na zaslužene počitnice. In v jeseni 2023 se spet vidimo. Takrat pa spet vse od začetka do novega državnega prvenstva ...

Irena Balažic,

  • Cici_frkljice
  • Frkljice
  • Junior_frkljice
  • Peewee_frkljice
  • Plesni_krozek
Prijavite se za komentiranje

Log in or create an account