log in

Zgodovina 2009

FRKLJE PLESALE ZA RK GROSUPLJE

  • RKGrosuplje

Vse se je zgodilo tako hitro. V ponedeljek je prišel klic za možnost nastopa za RK Grosuplje. Potihoma smo upale, da do nastopa ne bo prišlo, saj nas je v soboto že čakal nastop na Novoletnem cheerleadingu, do takrat pa smo imele le še dva treninga. A v torek je prišla potrditev. Malo smo bile zmedene, kako bo s sobotnim nastopom, saj točke še nismo imele natrenirane, za nastop v Grosuplju pa je bilo potrebno, zaradi nekaj mankajočih, narediti nove postavitve in točke vsaj nekajkrat preplesati.

Ob 19. uri smo tako prišle pred dvorano Brinje, kjer smo izvedele, da bodo grosupeljski rokometaši igrali z RK Celje PL. Navdušenje je bilo nepopisno, tako da smo hitro pozabile, kako na hitro se je vse zgodilo. Malo pa smo bile le žalostne, da Renato Vugrinec ne igra več za Celjane.
Počasi smo se preoblekle v drese, se namazale in se ogrele. Tekma se je začela ob 20. uri, prvo točko pa smo zaplesale že pred tekmo. Gledalci so nas z navdušenjem sprejeli, med tekmo pa smo skupaj z njimi veselo navijale. Čeprav so Celjani veljali za favorite, so se jim Grosupeljčani dobro upirali in jim pripravili kar nekaj dobrih akcij. Bila je dobra tekma, četudi so grosupeljski rokometaši na koncu morali priznati poraz.
Za konec smo s fanti naredile še skupno fotografijo, ki jo bomo imele za spomin na prvo tekmo, ki smo jo v Grosuplju spremljale kot navijačice.

Janja Trope, Frklja

Log in or create an account